5 Easy Facts About کاربوهایدریت چیست Described
5 Easy Facts About کاربوهایدریت چیست Described
Blog Article
برخی از مهمترین داروهایی که برای رفع این بیماری موثر است بدین شرح می باشد:
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
یبوست در خانم ها نسبت به آقایان شیوع بیشتری دارد. به نظر می رسد تغییرات سطح هورمونهای زنانه (استروژن و پروژسترون) طی دوره قاعدگی و نیز بارداری در شیوع بیشتر این اختلال در زنان نقش داشته باشد.
ورزش: افرادی که زندگی بیتحرکی دارند، غالباً بیشتر از افرادی که فعال هستند به یبوست دچار میشوند. با این وجود، مطالعات محدودی نشان می دهند که ورزش در رفع یبوست و تحریک حرکات روده تأثیر چندانی ندارد و فقط به منظور فواید دیگر آن در حفظ سلامتی توصیه میشود و نمیتوان از آن به عنوان یک خط درمانی یبوست به تنهایی بهره برد.
خیلی ببخشید جناب علت اصلیشم مصرف مورفین هستش ولی خب اعتیاد دارم تا قبل اینکه قطع مصرف کنم باید چیکار کنم که مدفوع ام شل بشه و بهتر کارکنه. قرص اورژانسی چی هست !؟
مدفوع نهفته گاهی اوقات به دنبال یک یبوست شدید در بیماران بستری یا مصرفکنندگان مواد مخدر و متادون مدفوعی به سختی چوب ایجاد میشود که فرد قادر به تخلیه آن نخواهد بود. مصرف مقدار زیادی غلات و حبوبات بدون نوشیدن مایعات به اندازه کافی نیز ممکن است چنین مدفوعی به وجود آورد.
عضلات روده بزرگ در نهایت ضایعات را از طریق راست روده به بیرون می راند تا از بین بروند. اگر مدفوع به مدت طولانی در روده بزرگ باقی بماند، ممکن است سفت و سخت شود.
بهتره برای معاینه نزد متخصص گوارش یا جراح عمومی بروید. در حال حاضر سعی کنید با مصرف مایعات و نوشیدن آب از ابتلا به یبوست جلوگیری کنید.
سلام من یک مدت به شدت مدفوع م سفت ،خشک و بد شده بود .اصلا آنقدر حالم بد بود که کارای عادی روزمرگی روز به روز داشت برام سخت تر میشد .من الان هم دوباره دارم مثل اون زمان که فکر کنم مال ۱ یا ۲ سال پیش بود میشم چیکار کنم ؟اون زمان به مامانم اطلاع دادم مامانم بهم ترکیب آب و پودر یبوست قهوه پیدرولاکسر میداد .
مرکز درمان بواسیر(هموروئید)، شقاق، کیست مویی، فیستول و زگیل تناسلی
برای پیشگیری از یبوست رعایت موارد زیر کمککننده خواهد بود:
تنقیه : تنقیه زمانی انجام میشود که مدفوع سخت درون روده ماندگار شده است.
روان کننده شکم: این قرص یبوست حرکات کولون را کاهش می دهد.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)